Sportcentrum Dordrecht langer bij Sporting Delta 

0

Sportcentrum Dordrecht en Sporting Delta werken al decennia samen. Op donderdag 12 juni, werd de samenwerking met nog eens 3 jaar verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is kledingsponsor en hét verkooppunt voor korfbalkleding, schoenen en materialen voor Sporting Delta en haar leden. Sportcentrum Dordrecht is blij met en trots op de nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld: “Samenwerken is en blijft bijzonder, zeker in een tijd waarin heel veel veranderd. Je hebt geen zekerheid op verlenging. We zijn daarom blij dat Sporting Delta opnieuw het vertrouwen in onze organisatie uitspreekt en de samenwerking continueerd middels een contractverlenging”.

Roland Staneke, voorzitter van Sporting Delta: “Wij zijn als club erg trots op het verlengen van het contract met Sportcentrum Dordrecht. Het zorgt voor continuïteit en dat is goed voor onze club. Onze samenwerking gaat primair over de kleding, maar het is eigenlijk meer dan alleen dat. Naast continuïteit zorgt het voor, kwaliteit en stabiliteit. Iedereen bij Sporting Delta loopt in dezelfde kleding. Dat zet een beeld neer, we zijn een eenheid.”