Sporting Delta Bubbelvoetbal – vrijdag 28 juni

0

De afgelopen periode is het team van B3 aan het leren hoe ze een eigen evenement moeten organiseren. Als team, onder leiding van enkele ouders, organiseren we op vrijdag 28 juni BUBBELVOETBAL (inclusief een broodjes knakworst en een drankje). Bubbelvoetbal is een voetbal variant waarbij deelnemers (vanaf 9 jaar) een speciaal ontworpen bal dragen.

Beleef de meest hilarische avond van je leven met Sporting Delta Bubbelvoetbal op vrijdag 28 juni 2019. De kosten voor deze avond bedragen €7,50.

Schrijf je nu in via https://www.sportingdelta.nl/bubbelvoetbal/

 

Om het Bubbelvoetbal zo goedkoop mogelijk te kunnen houden voor iedereen, organiseren we tevens op 15 juni een heuse loterij. Voor en tijdens de wedstrijd van het eerste team worden loten verkocht voor geweldige prijzen. Je kunt bijvoorbeeld sportartikelen van onze club, verschillende cadeaubonnen en een grote hoofdprijs winnen! Het liefst accepteren we contact geld (pin zal beperkt mogelijk zijn), dus wees er zeker van dat je wat kleingeld bij je hebt, zodat je een van deze mooie prijzen mee naar huis kunt nemen! Hopelijk zien we je daar!

Je kunt nu al vooraf je loten reserveren. We zorgen er dan voor dat deze klaar liggen op zaterdag 15 juni.

Bestel nu via https://www.sportingdelta.nl/loterij

Groetjes namens de spelers van B3!