Teamuitje Sporting Delta C2

0

Bericht namens ouders C2:

Zaterdag 22 juni hadden de trainsters Cynthia en Alicia een gezellige afsluiting van het seizoen gepland voor de C2.

In het Kralingse bos was een mooi klimbos en dat werd de uitdaging voor de ploeg. Gezamenlijk met de spelers en trainers werden er grenzen verlegd en aangetoond waarom dit zo sterk team is. Werken voor elkaar en met elkaar, hetgeen we het hele seizoen hebben gezien. Elkaar helpen, samen de strijd aangaan. Niet opgeven maar doorgaan.

Helaas liepen we in de zaal op de slotdag het kampioenschap mis, maar de progressie en vooral het teamgevoel wat we dit seizoen hebben gezien is een genot om naar te kijken. Cynthia en Alicia hebben er een echt team van gemaakt en dat is misschien wel meer waard dan een titel.

Namens alle ouders willen wij graag Cynthia en Alicia bedanken voor hun geduld, inzet en een geweldig seizoen !!