20 jaar Sporting Delta…op naar de 25 !!

0

Enige tijd geleden vierden we ons 100-jarige geschiedenis. Er is toen afgesproken dat we ons meer zullen richten op het 25-jarig jubileum van Sporting Delta.

Dit jaar bestaat Sporting Delta 20 jaar. We willen de komende 5 jaar iedere keer rond eind augustus een feestje vieren met als doel om tijdens het 25-jarig bestaan te KNALLEN.

Maar eerst dit jaar… Wat gaan we doen?  We vieren ons 20-jarig bestaan en de start van het nieuwe korfbalseizoen. Het wordt een echte Delta-feestdag. Introducé’s zijn ook van harte welkom.. We hebben leuke attracties en spellen voor jong en wat ouder.

Natuurlijk wordt er ook gekorfbald middels oefenwedstrijden op ons complex. Aansluitend aan de wedstrijden van de selectie willen we met zoveel mogelijk Deltaleden en introducees BBQ-en.

Hiervoor vragen we een kleine bijdrage. Kinderen t/m 13 jaar € 2,50 pp. Vanaf 13 jaar en ouder € 5,00 pp.

Na het eten staan onze speciale gastheren Sjaakie & Sjonnie klaar om jullie te verwelkomen op de feestavond die muzikaal omlijst zal worden door zanger Alwin.

Jullie kunnen ook je favoriete top 5 muziek doorgeven zodat we een echte Sporting Delta- playlist kunnen maken, een playlist van én voor iedereen!

Aangezien het vlees besteld moet worden, willen we graag weten hoeveel mensen er komen. Dus voor de BBQ moet je je wel aanmelden. (Voor het feest hoeft dat niet).

Aanmelden voor de BBQ vóór woensdag 28 augustus via mail: verjaardagsfeest@sportingdelta.nl. of Whatsapp 06-38765099 (Annemiek).

Ook voor het doorgeven van je favoriete Top 5 muziek kan je bij dit mailadres of Annemiek terecht.

Tot 31 augustus!!

Sandra- Anneke – Roland- Carmen – Marja en Annemiek.