‘Delta’ thuis tegen Dalto

0

De tweede thuiswedstrijd staat zaterdag op het programma. Sporting Delta krijgt koploper Dalto op bezoek. Ook het 2e en A1 zullen het tegen Dalto moeten opnemen.

Dalto staat onder leiding van Barry Schep en wist al 2 keer te winnen. De trainer zal ongetwijfeld bij onze ex-trainer (en collega van Schep) Eric Geijtenbeek informatie hebben ingewonnen over Sporting Delta.

Schep stond zes jaar voor de groep bij Korfbal League-ploeg Blauw Wit en zal zich niet zo hebben bezig gehouden met de Hoofdklasse. In de vorige wedstrijden ontmoette het SKF en Fiks. De verwachting is dat Dalto voor de bovenste plekken gaat strijden.

Sporting Delta zal zich willen revancheren na de blamerende uitslag bij Swift. In Zeeland wordt zelfs al over ‘het linkerrijtje’ gesproken.
Het thuispubliek verwacht een Sporting Delta dat tot op het bot gemotiveerd is om de eerste punten te pakken. De omstandigheden zullen goed zijn.

Sporting Delta 2 verloor vorige week met 16-13 van PKC 3. Het team van Patrick van der Lijke en Frank Stoop had in de eerste wedstrijd wel 2 punten gepakt en hoopt zaterdag weer een overwinning binnen te slepen.

Sporting Delta A1 verraste vorig weekend door Fortuna A1 bijna bij de keel te pakken. Een ijzersterk A1 speelde een zeer goede wedstrijd en werd daar helaas niet voor beloond.

Als de ploeg van Michael en Steven zaterdag weer met de juiste ‘vibe’ speelt zal het voor Dalto heel lastig worden om punten op te halen in Dordrecht. De eerste punten voor Sporting Delta laten namelijk niet lang op zich wachten.

Sporting Delta A1 begint om 11.30 uur, Sporting Delta 2 start om 14.30 uur en Sporting Delta 1 speelt om 16.00 uur.