Oorwassing in Middelburg

0

De tweede competitiewedstrijd is voor Sporting Delta uitgelopen op een fikse nederlaag. Op bezoek bij Swift in Middelburg kreeg het een flink pak op de broek; 31-18.

Met de ruststand van 13-7 leek een overbrugging van zes doelpunten niet onoverkomelijk, echter zakte de ploeg van Arthur Carolus en Jan Bongers in de tweede helft finaal door het ijs. Bij Swift lukte alles en denderde de Zeeuwse doelpuntenmachine door naar maarliefst 31 doelpunten.. en dat in de buitenlucht.

Trainer Jan Bongers was ziedend na afloop. “We hebben van de week een plan gemaakt, besproken en geverifiëerd. Een ieder kon zich hierin vinden. Buiten de eerste 10 minuten en de eerste 10 minuten na rust hebben we daar geen opvolging aan gegeven. En dan blijkt Swift een lastig te nemen horde. Een zeer bittere pil voor ons, daar waar we vorig jaar twee keer heel erg aan elkaar gewaagd waren, was het voor Swift een lekker oefenpotje.”

Kortom de komende week zullen er veel herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Zaterdag komt koploper Dalto op bezoek. Alleen Sporting Delta en SKF zijn nog puntloos in de Hoofdklasse B.

Laurens was 8x trefzeker en Senna 5x.