DeltaWarriors doen weer mee met de RopaRun!

0

Beste leden, Afgelopen jaar hebben wij voor het eerst (succesvol) meegedaan aan de RopaRun onder de naam ‘DeltaWarriors’. Velen van jullie hebben ons gevolgd en gesteund! Nogmaals bedankt daarvoor, dat heeft ons enorm geholpen. Wat een ervaring!

Een aantal weken geleden hebben wij een vergadering gehad om te bespreken of we wederom willen gaan deelnemen aan de RopaRun in 2020 (30 mei t/m 1 juni) en hoe we dit dan aan zouden pakken. Het antwoord op de eerste vraag was er direct: JA, natuurlijk, gaaf! Vervolgens hebben we gediscussieerd over hoe we het dit jaar aan willen gaan pakken. Je moet hierbij denken aan verdeling van de taken, rollen en activiteiten, maar ook de samenwerking met Sporting Delta.

Dit jaar gaan Sporting Delta en de RopaRun DeltaWarriors namelijk meer samenwerken. Er zullen activiteiten plaats vinden bij en voor Sporting Delta en de RopaRun. Zodat het voor beide partijen leuk en aantrekkelijk is. Er zullen o.a. een biermiddag, kipavond en bootcamp (over de activiteiten later meer) worden georganiseerd. We willen samen deze uitdaging aangaan, om er beide beter van te worden!

Wij, DeltaWarriors, zijn heel enthousiast en gemotiveerd om in het komende jaar zo veel mogelijk geld op te halen. Voor het goede doel, maar ook om Sporting Delta financieel te ondersteunen. Al het opgehaalde geld voor de Roparun gaat naar instellingen, projecten en goede doelen die aansluiten bij de visie van de RopaRun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Mocht je nou meer willen weten over de RopaRun en hoe het evenement in zijn werk gaat,  kijk dan zeker even dit filmpje: https://youtu.be/mVIu-NXoe-c

Of ben je benieuwd naar hoe het ons vorig jaar is afgegaan? Kijk dan onze aftermovie van de RopaRun 2019: https://youtu.be/x4aXSiPwvUE

Tot slot willen we nog zeggen dat onze eerste activiteiten al op de agenda staan. Namelijk een spinningmarathon bij Balanz Fysiotherapie op 24 november en de biermiddag 3.0 op 8 december in de kantine van Sporting Delta!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en al onze acties of wil je misschien een handje helpen? Je kunt ons volgen en/of een bericht sturen via Facebook (RopaRun DeltaWarriors) en Instagram (@roparundeltawarriors).

Namens het RopaRun team 355 de DeltaWarriors en Sporting Delta hopen we er een mooi en succesvol jaar van te maken!