Nieuws vanuit de jeugdcommissie – Teamindelingen zaal

0

Wij hebben aan het begin van het nieuwe seizoen de teams bekendgemaakt en aangegeven dat er nog wijzigingen kunnen plaatsvinden voor de zaal.

Voor de zaalcompetitie zijn er hier en daar enkele wijzigingen in de teams. Hoe dit komt?

Aan het begin van het nieuwe seizoen zijn de teamsamenstellingen gemaakt door de jeugdcommissie. Dit is gedaan aan de hand van informatie van trainers van het voorgaand seizoen en de info vanuit de coördinatoren uit de jeugdcommissie. De nieuwe trainers van dit seizoen hebben geen invloed gehad op de teamsamenstellingen aan het begin van dit seizoen, omdat wij vinden dat zij de kinderen onvoldoende kennen en ook niet middels een of twee oefenwedstrijden kunnen beoordelen.

Wel hebben de trainers de mogelijkheid gekregen om na 1e helft veldseizoen hun mening te geven aan de jeugdcommissie als zij het niet eens zijn met een speler in het team, er veel blessures zijn of als er spelers stoppen. In overleg met de Jeugdcommissie en de coördinator van de betreffende categorie wordt dan gekeken of de mening gedeeld wordt en of herplaatsing van spelers nodig is.

De teamsamenstellingen voor de zaalcompetitie voor de A3, A4, B t/m F staan op de website vermeld.

>> Klik hier voor de teamindelingen.

De oefenwedstrijden in de zaal zijn inmiddels in volle gang, voordat wij over gaan op de zaalcompetitie. Die start voor de meeste op zaterdag 23 november. Wij wensen iedereen heel veel succes!

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie