Kampnieuws!

0

Hey allemaal, Het is even stil geweest, maar hier zijn we weer met informatie over de jaarlijkse Sporting Delta kampen. Beide kampen zijn nog redelijk ver weg, maar het is zonde als je er niet bij kunt zijn. Zet de data daarom ook meteen dikgedrukt in de agenda.

Beide kampen dit jaar zijn in het thema olympische spelen.

Het kleine kamp is dit jaar op zaterdag 11 en zondag 12 april. Let op! Dit is het paasweekend. Dit kamp is voor alle kangoeroes, F’jes en E’tjes en zal gehouden worden in onze eigen Sporting Delta hal.

Het grote kamp is dit jaar op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli. Dit kamp is voor alle D, C, B en A jeugd en wij gaan dit jaar met de bus naar Lierop.

De komende weken zullen wij jullie via de webbrief en de website van meer informatie voorzien zoals tijden, paklijsten, extra informatie en informatie voor ouders.

Voor beide kampen kun je jezelf al aanmelden via de mail. De kosten voor het kleine kamp zijn €15,- en voor het grote kamp €70,-

Aanmelden kan vanaf nu via sportingdeltakamp@hotmail.com

Bij het aanmelden hebben wij in ieder geval de volgende gegevens nodig:

Naam, geslacht, geboortedatum, volledige adres, team, telefoonnummer (te bereiken tijdens kamp). Zorg AUB dat deze informatie volledig is, anders wordt er onnodig heen en weer gemaild.

Wij proberen binnen 1 á 2 werkdagen te reageren in de vorm van een bevestiging en een betaalverzoek. Dit gaat allemaal digitaal als reactie op de aanmeldmail.

Als er vragen zijn, schiet één van ons dan even aan.

De kampcommissie

Jeroen, Hedy, Sandra, Pascal en Didier