Nieuws van de Stichting Deltahal

0

De Stichting Deltahal zorgt voor het beheer, schoonmaak en het onderhoud van onze accommodatie. Ook de externe verhuur van onze accommodatie (aan scholen voor gym, buitenschoolse opvang, zaalvoetbal en overige activiteiten) verloopt via de stichting. Hieronder nieuws over onze facilitair medewerkers en onze vrijwilligers.

Facilitair medewerkers

De dagelijkse schoonmaak is in handen van twee facilitair medewerkers die in dienst zijn bij de stichting Deltahal. Op zaterdag werken zij voor de vereniging in de kantine. Onlangs is Arie de Jong gestopt met zijn werkzaamheden als facilitair medewerker. Arie, hartelijk bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en geniet van je pensioen!

Koos Breddels heeft aangegeven dat de werkzaamheden die horen bij een facilitair medewerker hem niet helemaal passen. Koos heeft ander werk gevonden en heeft op zaterdag 18 januari zijn laatste werkdag.

Inmiddels hebben wij twee vervangers gevonden. Met ingang van 1 januari 2020 heten we Leen Helsemans van harte welkom. Binnenkort treedt ook Hendrik Leenheer in dienst.

Onze vrijwilligers

Aan de stichting Deltahal zijn veel vrijwilligers verbonden. Dankzij deze vrijwilligers houden we onze accommodatie tip-top en blijft Sporting Delta de mooiste accommodatie van Dordrecht! Onze vrijwilligers zorgen o.a. voor het onderhoud en schoonmaak van de vloer van de kantine en de hal. Ook op de achtergrond gebeurt er van alles, zoals het opstellen en bijhouden van het meerjarenonderhoudsplan, subsidieregelingen en contacten met de gemeente. Onze vrijwilligers zijn absoluut onmisbaar en wij bedanken hen voor hun inzet! Wij roepen jullie op om netjes met de accommodatie om te gaan. Zo houden de vrijwilligers plezier in de werkzaamheden en blijft de accommodatie een mooi visitekaartje voor alle gebruikers en bezoekers van ons complex.

De onderhoudsploeg geeft de speeltuin op dit moment een opknapbeurt. In het voorjaar wordt de speeltuin opnieuw geschilderd. De onderhoudsploeg kan daarbij zeker nog wat hulp gebruiken. Meld je hiervoor aan bij een van de bestuursleden.

Wij wensen iedereen een mooi 2020!

Bestuur Stichting Deltahal

Ronald Groenenberg
René Visser
Mark Kroonen