Bericht vanuit het bestuur

0

Beste leden,

Het lijkt wel of we momenteel met zijn allen in een droom leven maar helaas is het de keiharde waarheid. In een wereld waar van dag tot dag wordt geleefd moeten we proberen om allemaal te overleven en gezond te blijven. We werken waar we kunnen, geven onze kinderen thuis les en proberen elkaar waar we kunnen te helpen. Doen boodschappen voor de oude buurvrouw, sturen een kaartje naar onze ouders of helpen andere mensen.

Ook bij Sporting Delta staan we als bestuur voor een grote uitdaging, In een periode waar normaal gesproken heel veel activiteiten zijn gepland is het nu stil op ons complex. Geen kinderkamp, geen koppelschieten, geen ALV , geen vrijwilligersmiddag en nog veel meer.

De afgelopen 2 weken is er achter de schermen keihard gewerkt om alles te regelen, vooral financieel. We missen als vereniging heel veel inkomsten, denk aan de baromzet en de verhuur van ons complex aan verschillende partijen Aan de andere kant lopen onze kosten wel door, denk aan ons personeel, de hypotheek en alle vaste lasten die er altijd zijn.  Momenteel is alles onder controle maar we moeten heel erg goed op passen.

Wat we waarschijnlijk allemaal missen, zijn de bezoekjes aan ons complex, de trainingen, de wedstrijden, het drankje aan de bar, een patatje aan de bar, of gezellig op ons complex in het zonnetje een wedstrijd bezoeken.

Op korfbal technisch gebied is het afwachten wat de bond gaat doen. Zijn er kampioenen? Zijn er degradanten? Dat zijn vragen waar veel leden met belangstelling naar uit kijken. Ook zijn we achter de schermen bezig met alle trainers voor volgend seizoen. Ik kan u verzekeren, dit is een hele klus zonder de bezoekjes aan Sporting Delta. Alles gaat nu via groepapps, Facebook en beeldbellen, wat boffen we toch met deze ontwikkelingen op digitaal gebied.

Mensen, laten we hopen dat deze ellende snel voorbij is en dat we allemaal gezond blijven.
Pas goed op elkaar, help elkaar.
Tot gauw!

Namens het bestuur,
Roland Staneke