Online training Kangoeroes

0

Ook de Kangoeroes zitten vanwege de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus al weken zonder korfbal, zonder hun korfbalvrienden en -vriendinnen. Daar gaat het KNKV wat aan doen!

De komende drie weken verzorgt het KNKV op zaterdagochtend een online kangoeroetraining via het You Tube kanaal van het Korfbalverbond.

Met de Kangoeroes gaan ze in de training aan de slag met leuke spelletjes en oefeningen die de Kangoeroes samen met hun broer, zus, vader of moeder kunnen doen en dat allemaal gewoon thuis of in de tuin. Zo kunnen ze toch lekker bezig zijn met korfbal.

De trainingen zijn op zaterdagochtend vanaf 10:00 uur te volgen via het YouTube kanaal van het Korfbalverbond. De eerste aflevering is aanstaande zaterdag 10 april en staat natuurlijk in het teken van Pasen.

Voor deze training zijn in ieder geval eieren nodig, kleine en iets grotere chocoladepaaseitjes. De training start om 10:00 uur, maar de online training is ook op een later moment te bekijken. De training duurt ongeveer 20 minuten.

Tot zaterdag!