Trainingsgroepen en -tijden

0

Beste leden, Wat waren en zijn het hectische tijden voor ons allemaal. Gelukkig gaat het de goede kant op. We hopen dat u allemaal nog gezond bent en blijft. Voor de mensen die familie of vrienden zijn verloren in deze zware en moeilijke tijden willen we ons medeleven betuigen en hun heel veel sterkte wensen.

Dan is er ook gelukkig iets positiefs te melden en dat is dat we op 4 mei gaan starten met de trainingen van de Kangoeroes t/m de D jeugd. Er zijn natuurlijk een aantal huisregels waar we ons met zijn allen aan moeten houden.

We hanteren de regels van het RIVM. Is uw kind verkouden, hoest het veel of heeft het koorts, blijf alstublieft thuis. Ook als een familie lid ziek is, blijf thuis ! Laat ze thuis voor u ze brengt goed plassen, de kantine en kleedkamers zijn gesloten en er is alleen een toilet in uiterste nood.

Dan ons complex. U kunt volgende week uw kind vanaf 10 minuten voor aanvang van de training afzetten op de parkeerplaats aan de Gravensingel, (denk in de 1e week even aan de wegwerkzaamheden).

U als ouder mag het complex NIET op. Uw kind wordt bij het hek ontvangen door iemand van de corona crew. Bij binnenkomst kan uw kind zijn / haar handen wassen met desinfectie zeep en wordt het naar een veld gestuurd om te trainen. We mogen namelijk met max. 20 kinderen op een veld trainen. Dit alles wordt gecoördineerd door een corona crew die duidelijk zichtbaar is door gele hesjes.

Bekijk hier ons filmpje over de 10 Coronaregels

Na de training komt uw kind niet naar buiten aan de Gravensingel maar op de parkeerplaats achter veld 2. Oftewel naast DVO. Ook hier staat weer een corona crew lid die alles in de gaten houdt. Ook hier geldt, dat u als ouder het complex NIET op mag. Uiteraard zijn er genoeg mensen om alles in goede banen te leiden.

Wij zijn er klaar voor en kijken er naar uit uw kinderen weer te ontvangen op ons mooie complex! Wij hebben afgelopen week overleg gehad met de Jeugdcommissie. Zij zijn met de richtlijnen aan de slag gegaan en tot onderstaande tijden en verdelingen gekomen. Alvorens u hieronder kijkt in het schema wanneer u kind weer kan trainen, raadpleeg deze lijst! Het is namelijk zo dat wij de kinderen oproepen van de betreffende categorie die volgend seizoen! in die categorie spelen. Het kan dus zo zijn dat je dit seizoen nog in de E-categorie speelde, maar je over gaat naar de D-categorie. Dan word je nu verwacht op de trainingstijd van de D-categorie.

Uitzondering: De kinderen die dit seizoen 1e jaars C zijn en aan de leeftijd t/m 12 jaar voldoen, mogen alvast meetrainen met de D-categorie! Je gaat volgend seizoen wel naar de C-categorie.

Op een later tijdstip worden misschien de hogere categorieën opgestart, wanneer dit zo is volgt verdere uitleg.

Trainingstijden maandag 4 mei en woensdag 6 mei (meivakantie)

14.30 – 15.30 uur F jeugd en Kangoeroes (aankomst 14.20 uur) Trainers: Gerda (crew), Lieke en Nicole

16.00 – 17.00 uur E Jeugd (aankomst 15.50 uur) Trainers: Lieke (crew), Mitchell, Yasmine, Julian, Kayleigh, Wendy, Anita, Sjoerd

17.30 – 18.30 uur D Jeugd (aankomst 17.20 uur) Trainers: Nicole Vermeulen (crew), Daniel, Jennifer, Sam, Elise, Daphne

Trainingstijden maandag 11 mei:

18.00 – 19.00 uur E Jeugd ( aankomst 17.50 uur) Trainers: Lieke (crew), Mitchell, Yasmine, Julian, Kayleigh, Wendy, Anita, Sjoerd

19.15 – 20.15 uur D Jeugd ( aankomst 19.05 uur) Trainers: Nicole Vermeulen (crew), Owen, Daniel, Jennifer, Sven en Elise

Trainingstijden woensdag 13 mei

16.30 – 17.30 uur F jeugd en kangoeroes (aankomst 16.20 uur) Trainers: Gerda (crew), Lieke en Nicole

18.00 – 19.00 uur E Jeugd (aankomst 17.50 uur) Trainers: Lieke (crew), Mitchell, Yasmine, Julian, Kayleigh, Wendy, Anita, Sjoerd

19.15 – 20.15 D Jeugd (aankomst 19.05 uur) Trainers: Nicole (crew), Daniel, Jennifer, Sven en Elise

Kinderen t/m 12 jaar die mee mogen trainen met de D-groep.

Volgend seizoen C: 1. Koen Kolsters 2. Mara Zoutewelle 3. Katoo Mulders 4. Emma de Kruijf 5. Idriss Ismail 6. Fabian Staneke 7. Iris van Oeveren 8. Annemarijn den Dekker 9. Thymen van der Gouwe 10. Emy Christiaanse 11. Nijnke van Doorn 12. Lucas Kardienaal 13. Yoran Post 14. Iris de Winter 15. Marije Pennings

Volgend seizoen D: 16. Sem Schilperoord 17. Viktor Mulders 18. Ilyas Ismail 19. Stef Weinberg 20. Thymen Brugmans 21. Linde Kardienaal 22. Fenna Huijser 23. Lene Smit 24. Eshana Rujano Pirona 25. Indy Hamels 26. Sven Weinberg 27. Noah Broere 28. Gijs Bos 29. Tibbe Hoogeman 30. Camiel van Welie 31. Sara de Bondt 32. Zarah Novella 33. Fleur Stam 34. Charlotte Kroonen 35. Linne de Winter 36. Olav Zoutewelle 37. Ryan Poppelaars 38. Kay Poppelaars 39. Noah Zweep 40. Jill de Jong 41. Romaysa Matindas 42. Noelle Padlina 43. Noa Cirkel 44. Imke Meijer

Kinderen die mee mogen trainen met de E-groep. 1. Pieter Mollema 2. Tobias van Velden 3. Finn Niehof 4. Robin Vondermans 5. Noam Kolsters 6. Ruben Stam 7. Gijs Langerak 8. Vince Post 9. Siebert den Dekker 10. Evelien van Noorloos 11. Jente Huijser 12. Luna Rook 13. Meike Houtman 14. Phileine Brugmans 15. Hannah Vijlbrief 16. Saar van der Graaf 17. Mara ten Berge 18. Xanne Rijkers 19. Joelle Staneke 20. Mathijn Bijl 21. Jonathan Sikkema 22. Thijs Timmermans 23. Lukas Mathijssen 24. Remzi van Oeveren 25. Marijn Dekkers 26. Jake Elk 27. Floris Novella 28. Floor van Haren 29. Amira Rujano Pirona 30. Phileine Lensen 31. Esmee Kardinaal 32. Sanne Cleassen 33. Elieve Zaal 34. Ize Schilperoord 35. Mare de Winter 36. Elise Mollema 37. Juul Langerak

Kinderen die mee mogen trainen met de F en Kangoeroe-groep:

1. Levi Ligtmans 2. Louise Roozen 3. Milou Mathijssen 4. Philou Zaal 5. Sophie Bakker 6. Fiene van Gent 7. Indy Datema 8. Floor van Gent 9. Lotte van Boekel 10. Hovaz Madoyan 11. Jip Goedhart 12. Joep Houtman 13. Nick van Boekel 14. Jenz Weinberg 15. Joris Cirkel 16. Julia van Loenen 17. Marte Meyer 18. Chloë Smits 19. Tiffany Stam 20. Renske van Velden 21. Saar Bouman 22. Isabeau Lensen