Start trainingen

0

Beste leden,

Als u op vakantie bent geweest in een risicogebied, oftewel code oranje-gebied, dan willen wij u vriendelijk, doch dringend, verzoeken om u te laten testen op corona.

Als u negatief test, bent u uiteraard van harte welkom, test u positief dan willen we u vriendelijk verzoeken om thuis te blijven. Als u zich niet wil laten testen vragen we u om 14 dagen thuis te blijven.

Trainingen 

Op 10 augustus gaan de trainingen weer beginnen. Zoals jullie misschien hebben gehoord is Movado de komende 2 weken te gast bij ons om te trainen. Het veld van Movado aan de Patersweg wordt vernieuwd en is nog niet klaar.

Zoals jullie zien in het dit schema onderaan deze pagina gaan we weer van start. Dit schema betreft alleen de trainingstijden.  Alle oefenwedstrijden staan op de website en kunnen geraadpleegd worden via deze link.

Mochten er nog vragen zijn, kun je altijd terecht bij de hoofdtrainers (Stefan de Blaay B-selectie, Nicole Vermeulen C-selectie, Owen Kloeg D-selectie).

Het trainingstijdenschema is in overleg gemaakt, we hebben de trainingstijden uit dit schema ook gebruikt voor de start van het seizoen zodat iedereen er al aan gewend is. Dit zijn dus de trainingstijden voor de 1e helft veld.

Alle overige teams starten vanaf maandag 24 augustus. Mochten er vragen en of zaken wijzigen dan zullen we dat uiteraard communiceren naar buiten toe.

Tijdens de trainingsavonden in augustus maken we gebruik van een vaste bar-crew, de regels die er dus al waren binnen het complex blijven dus ook bestaan. Het enige wat veranderd is de sluitingstijd, deze is verlaat naar 23.00 uur op alle avonden.

Hou dus goed de webbrief en site in de gaten. Allemaal weer veel plezier op de velden!

Namens alle commissies, Roland Staneke

Link trainingsschema 10 aug t/m 21 augustus:  20200801 Start trainingen

Link trainingsschema vanaf 24 augustus: onder Competitie > Trainingstijden veld