Van de voorzitter

0

Beste leden,
Aanstaande zaterdag zijn we jarig en zouden we onze verjaardag weer groots vieren, helaas gooit Corona alles in de war. We hebben heel lang getwijfeld of we toch iets moesten doen in welke vorm dan ook. We hebben als bestuur besloten om dit niet te doen en te genieten van een leuke korfbaldag op ons complex.

Zoals u zult begrijpen is het voor ons al een hele uitdaging om alle vrijwilligers bij elkaar te krijgen, met name voor de bardiensten. Er wordt heel makkelijk gezegd om tot laat open te blijven, maar we hebben met regels te maken. Ook voor de barbezetting is nog niet alles rond. We zijn dus dringend op zoek naar extra barpersoneel. We zullen u met open armen ontvangen. Uw aanmelding kan naar: kantinediensten@sportingdelta.nl

Door de regels waar we ons aan moeten houden, zal ons complex zaterdag om 18.30 uur sluiten. Dit is ruim 1.5 uur na de laatste wedstrijd.  Dit betekent dat onze vrijwilligers pas om 19.30 uur klaar zijn met het opruimen etc.

Tevens willen we u meegeven dat er genoeg drank is ingekocht voor aanstaande zaterdag, maar als er door onvoorziene drukte een product niet op voorraad is, dan we vragen ieders begrip hiervoor.

Dan hebben we uiteraard ook te maken met de Corona-regels op ons complex, nog even de belangrijkste:

  1. Handen des infecteren bij binnenkomst;
  2. Ingang kantine direct bij het hek;
  3. Uitgang kantine aan terras zijde;
  4. Kleedkamer en douches zijn open, maximaal 6 – 8 personen in de kleedkamer;
  5. Houdt 1.5 meter afstand van elkaar.

We zullen de regels van het RIVM op het complex hanteren en onze bezoekers vragen zich te registreren bij binnenkomst.

Tevens willen we u meegeven dat er voor zaterdag slecht weer wordt opgegeven; neem voor de zekerheid een paraplu mee, de plaatsen binnen zijn beperkt en zijn uitsluitend als zitplaats bedoeld.

Het bestuur zal heel de dag aanwezig zijn, u kunt ze uiteraard altijd even aanspreken.

Namens het bestuur wensen we iedereen een fijne dag,
Roland Staneke