Van het bestuur

0

Beste leden,

We zitten volop in de vakanties, sommigen zijn al geweest en sommigen moeten nog op vakantie. Ook is er helaas nog steeds het coronavirus waar we met zijn allen op moeten letten, ook tijdens onze vakanties. We willen daarom nogmaals vragen om gepaste afstand te houden, op ons complex maar ook zeker daarbuiten. Pas goed op elkaar.

De komende weken wordt er hard gewerkt op ons complex aan de cv-ketels. Hier kunt u hinder van ondervinden, we rekenen op ieders begrip als u ergens niet bij kunt of bijvoorbeeld een kleedkamer tijdelijk is gesloten. Er is uiteraard altijd een oplossing bedacht door de handige mannen van Sporting Delta.

Dan hebben we van de week wat vragen gehad waarom de kleedkamers anders worden ingedeeld. Nou dat is eigenlijk heel makkelijk, de kleedkamers 1 en 2 worden zeer intensief gebruikt en de kleedkamers 3 t/m 6 veel minder. Vandaar dat we kleedkamer 1 en 2 wat willen ontlasten.

Geniet van het mooie weer!

Namens het bestuur,

Roland Staneke