Update coronamaatregelen (30 sept)

0

Beste leden,
Het bestuur heeft kennis genomen van de aanvullende maatregelen die het kabinet op maandag 28 september heeft aangekondigd.
Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur houdt dat binnen Sporting Delta het volgende in:

Kantine
De kantine is de komende drie weken gesloten. (in ieder geval t/m dinsdag 20 oktober 18.00 uur tenzij anders gecommuniceerd). Toiletten zijn geopend. EHBO koffer en AED zijn bereikbaar.

Kleedkamers
De kleedkamers en douches zijn tijdens trainingen geopend, maar kom zoveel mogelijk omgekleed naar de club en douche zoveel mogelijk thuis. Maximaal 8 personen per kleedkamer.

Accommodatie
De accommodatie sluit een half uur nadat de laatste training is afgelopen. Blijf na je training niet rondhangen.

Toeschouwers
Tijdens trainingen wordt geen publiek toegelaten. Ouders kunnen hun kind(eren) brengen tot aan het hek.

Coördinator
Tijdens trainingen is een coronacoördinator aanwezig. Hij/zij zal het aanspreekpunt zijn voor de leden en team Handhaving van de gemeente Dordrecht. De coördinator is herkenbaar aan hun opvallende vestje.

Wedstrijden
Het KNKV heeft haar pagina met meest gestelde vragen inmiddels bijgewerkt (zie www.knkv.nl/faqcorona).
Voor leden van Sporting Delta en voor bezoekende verenigingen zijn protocollen opgesteld. Deze staan hier

Corona werkgroep:
Binnen Sporting Delta is onlangs een corona werkgroep opgericht. Deze werkgroep houdt zich bezig met implementeren van de coronaregels binnen de vereniging. De groep bestaat uit Andy Bron, Pim Schotman, Mathijs Brugmans en Edwin van Rijswijk. Vanwege korte communicatielijnen naar bestuur en stichting maken ook Roland Staneke (voorzitter Sporting Delta) en Ronald Groenenberg (secretaris Stichting Deltahal) deel uit van de werkgroep.

De werkgroep heeft o.a de routing opnieuw uitgezet. De werkgroep constateert dat we de 1.5 meter-afstand niet altijd in de gaten hebben. De sportverenigingen liggen de komende tijd onder een vergrootglas. Laten we er dus voor zorgen dat we samen deze lastige tijd zo goed mogelijk doorkomen en ons aan de afspraken houden.
Als bestuur zijn we blij dat deze werkgroep ons adviseert en willen jullie vragen om de adviezen ook echt op te volgen. Voor de vereniging zijn de nieuwe maatregelen uiterst vervelend. We missen barinkomsten en natuurlijk de gezelligheid die binnen de club aanwezig is. Laten we hopen op betere tijden.

Namens het bestuur,
Roland Staneke