Kleedkamers zaterdag

0

Zaterdag worden er 15 wedstrijden gespeeld op ons complex. Dit houdt in dat het erg druk wordt in de kleedkamers. Voor aanstaande zaterdag heeft het bestuur dan ook besloten om de kleedkamers voor alle tegenstanders gesloten te houden. Door het aantal wedstrijden en mensen kunnen de Corona-regels niet gehanteerd worden in de kleedkamers.

Voor Sporting Delta -ploegen geldt onderstaande kleedkamerindeling:

Kleed-
kamer
1 2 3 4 5 6
E2-E2-E4 E2-E2-E4 D3 D3 C3 C3
C1 C1 B2 B2 A1 A1
B1 B1 3 3 A2 A2
2 2 A3 A3 1 1
6 6

We verzoeken alle ploegen binnen 1 uur na de wedstrijd te gaan douchen. Hierna is het niet meer mogelijk in verband met de drukte. We gaan er ook vanuit dat iedereen zich aan deze regels zal houden. Bij het niet hanteren van de regels zullen we de kleedkamers helaas moeten sluiten.

Bespreken kan op de tribune, niet in de zaal! De sleutel is via Leen achter de bar te verkrijgen.

Helaas moeten we streng zijn, het virus is nog steeds onder ons. Afwijken is dus niet mogelijk.
We rekenen op jullie medewerking.

Namens het bestuur,
Roland Staneke