Sporting Delta pakt eerste punt

0

In de uitwedstrijd tegen Tempo pakte Sporting Delta het eerste punt van het seizoen. In Alphen aan den Rijn werd het 19-19, waar eigenlijk, gezien het wedstrijdverloop, twee punten bijgeschreven hadden kunnen worden.

Via 3-2, 6-5, 7-7 en 9-10 voorsprong met rust speelde Sporting Delta uiterst fris en kon het de leiding nemen in deel 2; 9-14.

Zeven minuten voor tijd had ‘Delta’ nog een voorsprong van 15-19.
De thuisploeg ging in die fase beduidend beter afronden en kon terugkomen tot 18-19. Helaas ging het voor de bezoekers alsnog mis in de laatste minuut en wist Tempo er nog een gelijkspel uit te slepen.

“Vooraf teken je voor een punt natuurlijk.
Nu, na de wedstrijd, voelt het alsof je een punt hebt verloren”, zegt Niels Mastijn.
“Maar dit is zeker een punt met perspectief. We hebben veel goede dingen gezien en we zagen een team. Een compliment aan de ploeg is zeker op zijn plaats.”

Doelpunten: Yannick 4, Sacha 3, Zinzi 3, Senna 3, Pascal 3, Jeroen 2 en Fleur 1x.

Sporting Delta 2 zette de goede lijn van afgelopen woensdag voort. Toen pakte de ploeg van Patrick en Frank een punt van Groen Geel. Nu in Veenendaal wist het met 12-16 te winnen van SKF 2.

Ook Sporting Delta A1 kan weer een punt bijschrijven. In de verre uitwedstrijd tegen A.V.O uit Assen werd het 10-10 en daarmee heeft de ploeg van trainer Frank Vogt al vijf punten verzameld. “De ploeg heeft hard gewerkt en alles gegeven met elkaar! Het is mooi om de stappen te zien die we als ploeg aan het zetten zijn. Vijf punten na drie wedstrijden is een mooi begin”, aldus de trotse trainer. Sporting Delta A2 verloor helaas nipt van Vitesse A1 met 18-17.