Sporting Delta mondkapje

0

Vanaf 1 december is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om in iedere publieke binnenruimte een mondkapje te dragen. Als het dan verplicht wordt, is het wel leuk om een ‘Sporting Delta mondkapje’ te dragen.

We hebben, bij wijze van proef, alvast 150 mondkapjes laten maken voorzien van het Sporting Delta logo. Deze mondkapjes gaan in de verkoop voor slechts € 5,= per stuk.
Je steunt er de club mee en het is een leuke eyecatcher in het dagelijks leven.
Let op: Dit niet-medische mondkapje is gemaakt van een duurzame, comfortabele en ademende stof en kan herhaaldelijk worden gewassen op 40 graden zonder vervorming. Het bestaat voor 96% uit polyester en 4% elastaan.

Hoe kom je aan een Sporting Delta mondkapje?
Stuur een mail naar sponsoring@sportingdelta.nl en vermeld je naam, het aantal en je mobiele nummer. De betaling zal via Tikkie plaatsvinden. De mondkapjes worden op volgorde van binnenkomst van de mail uitgegeven. Om zoveel mogelijk leden een kans te geven, kan je er maximaal 5 per bestelling opgeven.

Ophalen kan op zaterdag 28 november tussen 9.00 en 12.00 uur bij Sporting Delta (dan is ook de uitgifte van de speculaasaktie). BIj voldoende inschrijving zullen we nog een keer een bestelling doen en dat zsm communiceren.