Nog geen training

0
Beste leden,
Het jaar 2020 is voorbij en we zijn inmiddels begonnen aan 2021. Namens het bestuur willen we alle leden, relaties en sponsoren een heel gelukkig, maar vooral gezond 2021 wensen. Hopelijk kunnen we weer snel  met z’n allen bij onze mooie vereniging zijn om te korfballen of om gewoon lekker een drankje te doen.
We hebben als bestuur besloten om deze week nog niet buiten te gaan trainen en de persconferentie van 12 januari af te wachten. Mede gezien het feit dat de scholen nog dicht zijn, onze vele vrijwilligers ook andere verplichtingen hebben (lees werkgevers) en het weer ook niet top is, hebben we hiertoe besloten.
Dan hebben we u begin december ons jaarverslag van 2019 gepresenteerd, U kon tot 14 december hierop vragen stellen in wat voor vorm dan ook. We hebben één vraag ontvangen en dat is waarom het jaarverslag Top TC ontbrak. Dit klopt inderdaad en wij zullen er voor zorgdragen dat dit intern besproken wordt en dit volgend jaar, lees 2020, niet mag en kan ontbreken. Korfbal is en blijft uiteraard het belangrijkste binnen onze vereniging. Bedankt voor het opmerken hiervan.
Tevens waren we op zoek naar twee nieuwe mensen voor de kascontrole Hier heeft één persoon zich voor aangemeld, dus we zijn nog op zoek naar iemand die deze belangrijke taak op zich kan nemen. U kunt zich aanmelden bij het bestuur.
We zullen u de komende dagen/ weken goed op de hoogte houden en neemt u van ons aan dat we alles doen in het belang van onze leden en onze mooie vereniging.
Heeft u vragen en/of opmerkingen? U kunt ons altijd bereiken.
Pas goed op elkaar!
Namens het bestuur, Roland Staneke