Lintje voor Aad van Bodegraven

0

Sporting Delta-lid Aad van Bodegraven is maandagochtend geridderd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Wouter Kolff reikte in Schouwburg Kunstmin de versierselen uit.

Aad (80) heeft zich vanaf het begin van haar lidmaatschap altijd belangeloos ingezet voor de vereniging en bekleedde vroeger bij Quick al diverse functies zoals bestuurslid korfbal technische zaken senioren en jeugd, wedstrijdsecretariaat jeugd, lid kampcommissie, organisatie van schoolkorfbal en toernooien. Bij Quick ontving Aad destijds hiervoor het ere-lidmaatschap.

Ook binnen Sporting Delta is Aad nog steeds actief. Zo organiseert Aad de klaverjasavonden en voert zij al 22 jaar de financiële administratie van de kantine. Ook zat zij in de kampcommissie en organiseerde ze mede het schoolkorfbaltoernooi.

Naast haar lidmaatschap van Sporting Delta is Aad ook actief lid van zangvereniging Gedeelde Smart. Binnen het koor is zij sinds 2005 bestuurslid.

Aad is maandag door Sporting Delta bestuurslid Marja Ridderhof en kleindochter Bo meegelokt naar het Kunstmin om te ‘helpen’ bij een uitreiking van jubilarissen van Sporting Delta. Compleet verrast stond Aad zelf in het middelpunt.

Aad, van harte gefeliciteerd namens bestuur en leden Sporting Delta. Je hebt het verdiend!!

Update: bekijk het filmpje terug en luister naar de woorden van burgemeester Kolff  vanaf minuut 52.15 https://youtu.be/S-18M1hpuRs