Nieuwe gezichten bij begeleiding selectie

0

De selectie start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 15 mei.
Twee weken geleden nam het afscheid van Bas, Emiel en Simone. Zij zullen lager gaan spelen.

Vanaf zaterdag start het dus in een nieuwe samenstelling. Dat betekent dat Victor Entken, die overkomt van Fortuna, zijn eerste stappen op het Delta-gazon gaat maken en kunnen we Mitchel Jacob weer tussen de lijnen gaan zien, nadat hij revalideerde na een knie operatie.

Vanuit de A1 zullen Dominique, Sam, Olaf en Stijn toegevoegd worden en vanuit de tweede selectie maken Jeroen Stoop en Jennifer de voorlopige selectie compleet.

Met een nieuwe samenstelling van spelers zal er ook in de begeleiding wat opvallen.

Zo zullen Mike Oudshoorn, Frank Vogt en Laurens Tijhuis een rol krijgen in de individuele begeleiding. Een andere opvallende naam is die van Denise Bezemer. Ook zij zal zich gaan bemoeien met individuele training. De ex-speelster van PKC en Fortuna 1 is korfbaltrainster geweest bij o.a Tempo en Excelsior.

De individuele begeleiding zal plaatsvinden op maandag in groepjes van 3.

Een positieve vibe dus voor de vereniging waar onder aanvoering van Niels Mastijn druk gezocht is naar puzzelstukjes om de selectie naar een hoger niveau te tillen.
“Als staf hopen we vooral op een ‘normaal’ seizoen. Dit jaar hebben we de groep leren kennen en hebben we de potentie gezien van de groep. We kunnen dan ook niet wachten om weer volop met ze aan de slag te gaan! ”

Over de nieuwe individuele trainers is Niels enthousiast.
“De meerwaarde ervan is dat de spelers nog meer individuele aandacht krijgen en dat wij op de dinsdag en donderdag ons puur met het teamproces en manier van spelen kunnen bezig houden.”

Zoals eerder gemeld stoppen Bas, Emiel en Simone binnen de selectie. Vanaf deze plek willen wij hen graag bedanken voor hun inspanningen de laatste jaren. Helaas is het geen afscheid in stijl geworden. Zij zullen in Sporting Delta 3 hun kunsten nog gaan vertonen en blijven gelukkig behouden voor de vereniging.