Mini-competitie start 12 juni met voorlopige teams

0

Eerder berichtten we er al over. Nu is het definitief. Het KNKV organiseert een mini-competitie voor de komende drie zaterdagen: 12, 19 en 26 juni. Het programma wordt maandag definitief bekend gemaakt door het KNKV.

We gaan deze mini competitie spelen in de samenstellingen waarin nu getraind wordt. Omdat er nog geen teams gevormd zijn, zullen er voorlopige teams gemaakt worden. Deze teams staan dus niet vast!

Tijdens deze wedstrijden zal er misschien ook gewisseld worden met spelers tussen de verschillende teams. De breedteteams (A3/B3/C3/D3) zijn breed ingedeeld. Dit komt doordat er nieuwe leden zijn bijgekomen en door recente opzeggingen.

We kunnen nu nog geen goede inschatting maken hoeveel spelers wij in de breedtegroepen hebben. Wij zoeken achter de schermen nog voor een passende oplossing en zullen dan ook in gesprek gaan met trainers en ouders. Nadere info hierover volgt of je kunt ook altijd een mailtje sturen naar de Jeugdcommissie via jeugdkorfbal@sportingdelta.nl

Mocht je een wedstrijd niet kunnen, kun je afschrijven bij je eigen trainer. Hieronder zie je de selecties en de breedteteams.

De selectieteams zullen geïnformeerd worden door de trainers wie waar verwacht wordt. Voor de E en F zijn de teams voorlopig samengesteld. Na de mini-competitie zal gekeken worden of er nog aanpassingen of wijzigingen nodig zijn.

Heel veel succes allemaal!!

De voorlopige (selectie)teams staan hier

Jeugdkorfbal Technische Zaken