Zaterdag 26 juni; een nieuw begin?

0

Zaterdag wordt de laatste ronde van de mini-competitie gespeeld. De jeugd heeft dan 3 ronden gespeeld. Vanaf 26 juni gaan ook de landelijke versoepelingen in. Dat betekent eigenlijk dat de 1.5 meter afstand de standaard wordt.

Supporters zijn weer welkom en wij hopen dan ook dat ze weer massaal naar de Gravensingel komen. Vaders, moeders, opa’s, oma’s etc.. wat hebben we ze allemaal gemist!

Vanuit de coronacommissie kunnen we melden dat onze taak er bijna opzit. Er zal geen crew meer aanwezig zijn bij de poort. De versoepelingen laten dat ook toe. De bar is open en ook de keuken zal op volle toeren draaien. Kleedkamers zijn geopend, maar er kan helaas nog niet gedouched worden. Het advies is ook; gebruik de kleedkamer zo min mogelijk.

Zoals gezegd: de 1.5 meter wordt de standaard. U bent daar dan ook zelf verantwoordelijk voor. We gaan niet als politieagent rondlopen om u erop te wijzen. WIj verwachten dat een ieder zelf zo verstandig is en rekenen erop om deze afstand te houden.

Bijna alle beperkingen voor de horeca vervallen vanaf 26 juni. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. En dus ook voor de terrassen. Er geldt nog een aantal voorwaarden:

  • Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht

Overige voorwaarden staan in ons coronaprotocol.

Namens de Coronacommissie
Natasja, Andy, Pim, Ronald, Roland, Mathijs en Edwin