B3 kampioen (en ze zoeken nog een trainer/coach!)

0

Afgelopen zaterdag speelde de B3 hun laatste wedstrijd van dit veldseizoen, tegen de nummer twee van de poule.

Winst zou betekenen dat de meiden ongeslagen kampioen zouden zijn, bij verlies zouden ze het kampioenschap moeten delen met Deetos B3. Dat Deetos met 7 heren startte en zelfs met 8 de wedstrijd afsloot, was  voor ons damesteam geen probleem, ze wonnen met 3-5. Ongeslagen kampioen dus!

Nienke, Veerle, Manon, Rosalie, Jitske, Luna, Jade, Naomi, Tess en Manon, gefeliciteerd!

Zoals hierboven te lezen viel zijn de meiden van de B3 afgelopen weekend kampioen geworden. Dit hebben ze voor elkaar gekregen zonder vaste trainer/coach. Ondanks een eerdere oproep is deze namelijk nog niet gevonden.

Wie helpt deze toppers nog beter worden?
Stuur een mail naar: jeugdkorfbal@sportingdelta.nl.