Vanaf zaterdag alleen naar binnen met CTB

0

Beste leden,

Zoals jullie uit de media hebben kunnen vernemen, worden we als club wederom geconfronteerd met coronaregels vanuit de overheid.

De gehele sportkoepel en ook diverse sportbonden stonden op hun achterste benen en zijn niet blij met de regels zoals ze nu worden opgelegd.
In de Tweede Kamer is er nog extra over gedebatteerd, dat geeft aan hoe gevoelig de nieuwe regels liggen.

Ook voor Sporting Delta leggen de regels een extra druk op onze vrijwilligers.
Maarja, we hebben geen keuze. We zullen ons moeten schikken… en dat gaan we dan ook doen.

We vinden het enorm belangrijk dat Sporting Delta een veilige plek is. Dat geldt voor onze leden, maar ook voor de bezoekers.

Dat houdt in dat we vanaf zaterdag 6 november alleen toegang verlenen tot de accommodatie via een coronatoegangsbewijs (ctb) icm een identiteitsbewijs. Dat geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen. (bron: NOC/NSF)

Het advies is om toch zoveel mogelijk de 1.5 meter afstand te bewaren, hoe lastig ook.

Wij gaan er vanuit dat leden en bezoekers meewerken aan de toegangscontrole. Want alleen samen houden we Corona buiten de deur.

Om alles in goede banen te leiden zoeken we dus vrijwilligers die de check willen uitvoeren bij de deur. De coronacrew komt dus weer terug. We snappen dat we niet zomaar 2 ouders van een team kunnen vragen. Dus zal het prettig zijn als jullie ons zouden willen helpen.

Doe je mee? Geef je dan op bij één van de bestuursleden of mail naar  corona@sportingdelta.nl.

Ook voor vragen over bovenstaande kan je mailen naar dit adres.

Het bestuur.