Kleine kamp verplaatst!

0

 

Beste kampgangers,

Wat fijn dat alles na de versoepelingen weer een beetje op gang begint te komen! Helaas heeft dat voor ons kinderkamp wel gevolgen. Door de herindeling van de competitie, kunnen wij in het geplande weekend van het kamp geen gebruik maken van de zaal.  Daardoor zijn wij genoodzaakt de datum te veranderen.

Op dit moment is het voor ons nog onduidelijk wanneer wij wél gebruik kunnen maken van de zaal, dus stellen wij dit besluit uit tot het programma van de 2e veldhelft bekend is, zodat wij dan op zoek kunnen naar een geschikt weekend.

Concreet: Het kleine kamp gaat niet plaatsvinden op 16/17 april, maar er volgt een nieuwe datum zodra het veldprogramma bekend is!

Als er vragen zijn, dan horen we het graag

Groetjes,
De kampcommissie
Sandra, Hedy, Pascal, Jeroen en Didier