Van der Hout en Peper naar Sporting Delta

0

Angelo van der Hout (23) en Yona Peper (20) maken volgend seizoen de overstap naar Sporting Delta. Beide spelers komen over van Avanti uit Pijnacker en gaan voor een selectieplek bij de Dubbeldamse club.

Angelo en zijn vriendin Yona hebben samen ook een verleden bij Fortuna Delft. Angelo is in de B overgegaan van Avanti naar Fortuna en keerde op zijn 19e terug bij Avanti. Yona startte bij Fortuna en is naar Avanti overgestapt toen ze derde jaars A-junior was.

Waarom de overstap naar Sporting Delta?
Angelo, derde jaars student fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam, zegt daarover: “Ik wil graag zelf een nieuw avontuur beginnen en ik hoop zoveel mogelijk minuten te gaan maken in een eerste team.”

Yona, die dit jaar hoopt af te studeren in HBO Rechten:

“Sporting Delta heeft een jonge selectie met potentie om hogerop te komen. Ik wil me graag verder ontwikkelen en denk dat Sporting Delta goede kansen daarvoor biedt.”

Beide spelers hopen daarnaast ook de gezelligheid te vinden en zichzelf tot een betere korfballer te ontwikkelen.

Angelo en Yona, van harte welkom bij Sporting Delta!

Angelo van der Hout (Foto: website Avanti)

 

 

 

 

 

 

 

Yona Peper (Foto: website Avanti)