Geen punten voor Sporting Delta 1

0

Sporting Delta heeft het eerste competitieduel van het seizoen verloren. Avanti nam de punten mee naar Pijnacker: 14-17.

Op een goed gevuld sportcomplex aan de  Gravensingel wist Sporting Delta geen moment aanspraak te maken op de winst.

Na 10 minuten leidde Avanti met 0-4. Senna zette het eerste doelpunt van het nieuwe seizoen op haar naam; 1-4.

Even later scoorde Zinzi middels een afstandschot (2-5). De scoringsdrift bij Sporting Delta nam gelukkig wat toe.
Angelo vocht pittige duels uit met oud ploeggenoot Jordi Zuiddam. De nieuwkomer wist middels een afstandschot zijn eerste competitie doelpunt in het Delta-shirt te maken. Dat vierde hij met een gebalde vuist richting publiek.

Net voor rust kwam Pascal in de ploeg voor Victor en hij pakte meteen ook een doelpunt mee. Ruststand 6-7.

Coach Mastijn zal in de rust zeker niet tevreden zijn geweest. Te veel ballen die zomaar geen bestemming vonden.

Na rust scoorde Sacha meteen en kwam het op 7-7. Op dat moment voelde het thuispubliek dat er meer te halen was voor Delta. In de tweede helft kwam ook Mike op stoom en scoorde 4x. Helaas te weinig, want Avanti wist simpel gebruik te maken van de fouten van Delta. Via 9-14 en 12-16 werd de uitslag 14-17.

Doelpunten: Mike 4x, Senna 2x, Pascal 2x, Jeroen, Zinzi, Sacha, Fleur, Victor en Angelo allen 1x.

Sporting Delta 2 speelde een prima wedstrijd tegen Avanti 2. De ploeg wist na een tactische wissel van coach Patrick van der Lijke de wedstrijd naar zich toe te trekken; uitslag 17-15.

Ook Sporting Delta 3 wist de eerste wedstrijd winnend af te sluiten. Fortuna 4 kreeg het nakijken in een leuke en spannende wedstrijd. Uitslag 17-12.