Puntendeling Sporting Delta

0

Zaterdag kwam DOS uit Westbroek op bezoek. Vooraf werd getekend voor een punt. Uiteindelijk had 2 punten ook realistisch geweest. 14-14.

Een wedstrijd die gelijk op ging. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Via 3-1 en 5-3 leidde Delta het eerste deel van de wedstrijd, maar DOS kon via 6-6 bij 8-9 de eerste voorsprong pakken. Aan Delta zijde waren vooral Sacha, Senna, Angelo en Pascal productief in de eerste helft. Ruststand 10-11.

In de tweede helft stokte het scoren aan beide kanten. Dominique schoot 3x raak en ook Senna wist nog te scoren. In de slotfase gaf Delta gaf een 14-12 voorsprong uit handen. DOS kwam op 14-14 en pakte nog een punt. Gezien het wedstrijdverloop was een puntendeling terecht, al zal er aan Delta-kant het gevoel heersen dat er een punt is verloren.

Doelpunten: Sacha 4, Dominique (3x),  Senna (3x),  Angelo (2x) Pascal (2x)

Sporting Delta 2 won ook haar 4e wedstrijd. Een 14-10 voorsprong tegen Valto 2 slonk tot 14-13.
Het tweede staat nu samen met SKF aan kop. Het gat met nummer drie TOP is vier punten