Nieuwe opzet kantinediensten

0

Belangrijk nieuws!
Inroosteren voor bar/keukendiensten en scheidsrechters gaat veranderen.

Als je lid bent bij Sporting Delta wordt er veel voor je gedaan. Je wedstrijden worden gepland, er worden trainingen gegeven, het veld wordt voor je onderhouden, het clubhuis wordt schoongehouden, feesten worden georganiseerd, communicatie geregeld en nog heel veel meer.

Als je 16 jaar bent of ouder verwacht Sporting Delta dan ook wat van je terug. Alle leden vanaf 16 jaar en ouder zijn verplicht om een vrijwilligerstaak op zich te nemen. (tip: Deze taken kun je ook gebruiken als maatschappelijke stage op school)

Voor de ouders van jeugdleden verandert er niets. Zij worden ingeroosterd volgens de huidige werkwijze. Dat betekent het vervullen van bar/keukendienst door twee ouders voor aanvang van de wedstrijd van het betreffende team.
Spelende leden van de A- categorie en senioren worden op dit moment handmatig ingeroosterd.
Dat gaat veranderen.

Wat gaat er veranderen?
Het rooster van bar/keuken diensten en het fluiten van wedstrijden voor de A-categorie en senioren gaat veranderen. We gaan hiervoor gebruik maken van een eenvoudig digitaal roostersysteem van inzetrooster.nl Vele (korfbal)verenigingen zijn ons succesvol voorgegaan.
We gaan werken met een verplicht aantal uren.

Waarom gaan we dat veranderen?
Als vereniging merken wij dat het invullen van verenigingstaken tot problemen leidt.
Het is daarom noodzakelijk dat er een systeem komt die ervoor zorgt dat er op eerlijke wijze een verdeling tot stand komt die past bij onze vereniging. Bovendien willen we meer flexibiliteit bieden voor het invullen en plannen van deze taken.

Wat verwachten we van jou?
Voor alle spelende leden gaan we werken met verplichte uren.
In het systeem worden deze aantallen automatisch bijgehouden.

Het overzicht betreft het minimum aantal uren voor het zaalseizoen 2022/2023

 

Inschrijven

Vanaf zondagavond 13 november 19:00 kunnen alle betreffende leden zich inschrijven via: https://sportingdelta.inzetrooster.nl

Je ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail

Je gebruikt je e-mail adres zoals bekend bij Sporting Delta (en in sportlink)
De eerste keer vraag je het wachtwoord op via de knop “wachtwoord vergeten”
Ben je dan zaterdagavond 19 november 23:00 niet ingeschreven, dan word je automatisch ingedeeld.

Heb je vragen?
Lees dan de veelgestelde vragen (link)