Sporting Delta wint eerste zaalwedstrijd

0

De eerste competitiewedstrijd in de zaal is door Sporting Delta gewonnen.  Tegenstander BEP werd met 18-9 richting Purmerend gestuurd.

Makkelijk ging dat niet, want BEP nam al snel de leiding in de wedstrijd: 1-4.

Het zorgde ervoor dat Delta trainer Niels Mastijn een vroege time out moest nemen.
Het achterverdedigen van de bezoekers zorgde voor verwarring bij de gastheren. Na de time out stelde Sporting Delta orde op zaken en wist met 10-6 voorsprong de rust in te gaan.

In de tweede helft domineerde Sporting Delta en pakte het de volle winst zonder echt in de problemen te komen. BEP wist nog slechts drie keer te scoren. Twee minuten voor tijd maakte Stan van der Lijke zijn debuut in het eerste team. Hij wist tijdens zijn eerste balcontact meteen een doorloopbal te scoren.

Niels Mastijn was gematigd tevreden na afloop. “Het feit dat de ploeg na een ruime overwinning niet tevreden is, zegt een hoop over hoe gretig de ploeg is en hoe graag ze willen”

Doelpunten: Victor 4x, Mike 4x, Senna 3x. Zinzi 3x, Pascal, Simone. Angelo en Stan allen 1x