Supportersdag 2022

0

Zaterdag 19 november staat er weer een ouderwetse Supportersdag bij Sporting Delta op het programma. Op de supportersdag is de selectie aanwezig om clinics te verzorgen voor de kinderen. Deze dag is traditioneel voor jong en oud altijd een prachtige dag!

Wat is er allemaal te doen:

  • Clinics door de 1e selectie
  • Oefenwedstrijden
  • Pannenkoeken eten na je clinic
  • Kinderpersconferentie
  • Onze sponsor Sportcentrum Dordrecht is aanwezig met prachtige aanbiedingen!
  • Handtekeningenjacht
  • Loterij met fantastische prijzen!
  • We sluiten de dag af met een Glow in the Dark Party

Onderstaand vinden jullie het schema van de clinics, die door de trainers en spelers van de 1e selectie verzorgd zullen worden en het verdere programma van deze dag.

Uiteraard kunnen jullie weer op handtekeningenjacht met de handtekeningenkaarten van de 1e selectie.

Tijd
08.30 uur Ontbijt jeugdtrainers en JKTZ
09.15 uur Clinic Kangoeroes/F1/F2
10.00 uur Clinic E1 t/m E4
10.45 uur Clinic D1 t/m D3
11.30 uur Clinic C1 t/m C3
12.15 uur Lunch selectie
13.00 uur Kinderpersconferentie
13.30 uur Clinic B3/B4
14.15 uur Clinic B1/B2
15.00 uur Oefenwedstrijd SD A1 – Vitesse A1
16.30 uur Oefenwedstrijd SD 2 – Pernix 2
18.00 uur Oefenwedstrijd SD 1 – Pernix 1  (Kangoeroes lopen op!)
20.00 uur Feestavond “Glow in the dark” met DJ Peter Paul

 

Kinderpersconferentie
Heb je altijd al willen weten wat die jongens uit de selectie nu precies hebben gegeten om zo groot te worden of naar welke muziek de meiden het liefst luisteren? Misschien ben jij wel heel nieuwsgierig wat het meeste aantal doelpunten is dat een speler ooit gescoord heeft, of ben je benieuwd of ze wel eens vals hebben gespeeld? Als jij ook zo nieuwsgierig bent en eigenlijk nog veel betere vragen kunt verzinnen, kom dan naar de kinderpersconferentie tijdens de supportersdag van Sporting Delta!

Om 13.00 uur zal er in de kantine (omgetoverd tot heuse persruimte) voor onze jeugd uit de D, E, F en Kangoeroes de gelegenheid zijn enkele selectiespelers en de hoofdtrainer het hemd van het lijf te vragen. Bereid samen met je trainer en teamgenoten een aantal goede vragen voor en stel ze tijdens de kinderpersconferentie!

GLOW IN THE DARK PARTY
Na alle clinics en wedstrijden is het weer tijd voor het feestje van het jaar! Dit jaar een GLOW IN THE DARK PARTY.  DJ Peter Paul zal er deze avond een groot feest van maken. Trek dus je neon outfit aan en kom samen met ons een feestje bouwen!