André Kuipers aan de slag bij Sporting Delta

0

Het bestuur van Sporting Delta is verheugd te kunnen melden dat André Kuipers de club komt ondersteunen als technisch manager.

André (41) – zelf oud-korfballer en momenteel hoofdtrainer van KVS – gaat bij Sporting Delta per direct aan de slag en zal als cement gaan fungeren tussen de coördinatoren van het nieuw te vormen Technisch hart.

De club is momenteel bezig om de organisatie ter herstructureren, wat op de korte en lange termijn zijn vruchten moet gaan afwerpen

Kuipers, die in het dagelijks leven met zijn bedrijf Korfbalstars, ook verenigingen ondersteunt en clinics verzorgt, zal zich binnen de club met allerlei zaken gaan bezighouden. De focus zal o.a liggen op het korfbal technische beleid, wat zowel prestatie- als breedtekorfbal inhoudt. Maar ook ledenwerving, -behoud zal zijn aandacht krijgen.

Binnen het bestuur is onlangs Peter Bouman toegetreden. Bouman is in een eerder termijn al eens voorzitter geweest bij fusiepartner DKV, maar ook 9 jaar geleden heeft hij de club al eens geleid.
Sinds 2019 maakt hij deel uit van de Dordtse Sportraad.

(maandag volgt het interview met André op de website)