Bestuursnieuws 27 maart

0

..KAMPIOENEN!

Vorige week konden we met een klein feestje het kampioenschap van Sporting Delta 1 vieren. Tegelijkertijd was het duidelijk dat er voor twee en drie nog een week wachttijd in zat. Sporting Delta 3 beet zaterdag het spits af tegen concurrent PKC. Het werd een spannende wedstrijd met achterstand, voorsprong. Doelstelling was met minstens 2 doelpunten verschil winnen om kampioen te worden. Helaas, er werd gewonnen met 1 doelpunt verschil. Het kampioenschap wederom in de wachtkamer. Komende week kan het dan in Zeeland wel zover komen. Moet lukken!
Vervolgens was het tijd voor Sporting Delta 2, gelijk spelen zou voldoende zijn. De training van dinsdag ging niet best en stemde de trainers somber. Maar blijkbaar gaat het adagium een slechte generale wordt een goed wedstrijd nog steeds op. Het tweede won met 27-23 van concurrent KCC en werd Kampioen. Zowel 1 als 2 het komende zaalseizoen gewoon weer in de Hoofdklasse! Proficiat!
Eerder op de dag kwam Sporting Delta A1 terug uit Driebergen met een 15-13 overwinning. Ook concurrent Tiel won hun wedstrijd. Dat betekent dat onze A1 aanstaande zaterdag om 14.10 uur de belangrijke wedstrijd speelt tegen Tiel voor promotie naar de Hoofdklasse. De afgelopen thuiswedstrijden hebben zij voor dikke support gezorgd bij 1 en 2. Dus onze A1 verdient volle tribunes en dikke support!

Ondanks deze mooie prestaties blijft het gewone verenigingsleven ook gewoon doorgaan.
Daarom schakelen we nu over naar het bespreken van de enquête;
We hebben nu de onderdelen Cijfers/Cultuur en Vrijwilligers/Accommodatie gehad en gaan deze week verder met Communicatie/Zichtbaarheid en Activiteiten/Evenementen.
Toch kom ik nog even terug op afgelopen week, onderstaande grafiek was helaas weggevallen in de webbrief.

Daarbij stond de opmerking dat we graag willen weten wie welk talent zou willen inzetten voor Sporting Delta. Omdat de enquête anoniem is, weten we dat niet. Er hebben zich inmiddels enkele mensen gemeld, maar nog lang niet iedereen. Dus de oproep is, geef het door via voorzitter@sportingdelta.nl.

Dan door naar Communicatie en Zichtbaarheid. Onderstaand de uitkomsten van met name de informatieve communicatie. Alles wordt hoog tot zeer hoog gewaardeerd. Dus daarmee zitten we goed.

Kijkend naar de gegeven opmerkingen, komt onderlinge communicatie er niet best uit. Dat geldt door de gehele vereniging heen. Vanuit het bestuur zullen we veel aandacht moeten besteden aan het verbeteren van dit pijnpunt.

Tot slot

Over het algemeen hoog, wat fijn is om te zien. Ook hier zullen de gemaakte opmerkingen vertaald worden naar een actielijst van waaruit we kunnen communiceren wat er wel en niet kan.

Peter Bouman