Bron trainer A-selectie. Kloeg en Van Thijs assisteren

0

De Technische Commissie heeft Andy Bron aangesteld als trainer van de A-selectie. Tevens neemt hij het komende seizoen de coaching van Sporting Delta A1 voor zijn rekening.

Bron (50) is een ‘man van de club’. Eerder was hij trainer/coach van diverse jeugdploegen, Sporting Delta 2 en was hij teammanager bij het eerste team ten tijde van tijdperk Bongers/Carolus. Afgelopen seizoen was hij trainer van de tweede selectie en coach van Sporting Delta 3, waarmee hij in de zaal een promotie behaalde.

Owen Kloeg wordt de assistent van Bron, zowel op de trainingen als bij de wedstrijden. Kloeg is selectiespeler en zal zoveel als het kan bij de wedstrijden aanwezig zijn.

Op dinsdag krijgt het tweetal ook Zachary van Thijs naast zich. Van Thijs is na een sabbatical weer terug bij Sporting Delta. Hij zal voornamelijk individuele aandacht aan de spelers geven.

Andy Bron over zijn keuze: “Bij Sporting Delta 3 miste ik vooral de schotklok, want korfbal met schotklok is toch veel dynamischer. Ik kijk er naar uit om weer met Zachary te werken, maar ook met Owen, die een opleiding voor KT3 is begonnen. We willen met de groep echt stappen maken en terug naar het hoogste niveau.”