Vrijwilligers gezocht

0

Van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2023 zal Gymnastiekvereniging Sparta onze gehele accommodatie huren voor de Jubileumuitvoering ten behoeve van hun 120-jarig bestaan. Voor dit weekend zijn de Stichting Deltahal en Sporting Delta op zoek naar vrijwilligers!!!

We zijn op zoek naar 2 vrijwilligers die op vrijdagavond 30 juni bar- en keukendienst kunnen draaien tijdens de opbouw van de zaal door de vrijwilligers van Sparta; verder zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers die op zaterdagochtend 1 juli tijdens de generale repetitie (van 9.30-11.30 uur) bar- en keukendienst willen draaien.

De grootste drukte zal verwacht worden tijdens de middag- en avondvoorstellingen. We zijn op zoek naar bar- en keukendiensten tijdens de middagvoorstelling van 10.30-16.30 uur (shift 2) en tijdens de avondvoorstelling van 16.30-22.30 uur (shift 3).

Opgeven voor dit evenement kun je bij mij. Voor meer informatie en vragen over dit evenement kunnen jullie ook contact opnemen met mij. E-mail: secretaris@deltahal.nl.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Ronald Groenenberg

Secretaris Stichting Deltahal