Fluks Beachkorfbal – 29 juni

Beste korfballiefhebber,
Op zaterdag 29 juni zal op het Noordwijkse strand het Fluks Beachkorfbal 2019 plaatsvinden. Het toernooi is ieder jaar weer een gezellige afsluiting van het korfbalseizoen. Graag nodigen wij jullie dan ook uit om deel te nemen als speler of scheidsrechter.

Het toernooi zal om 10.30 uur aanvangen en om ongeveer 16.30 uur afgelopen zijn. Dit jaar is het mogelijk om na afloop van het toernooi onbeperkt te snacken met aansluitend een spetterende Party. Kom je van ver en wil je deelnemen aan het toernooi en het aansluitende feest? Dan is het mogelijk de nacht na het toernooi door te brengen op het korfbalveld van Fluks. Als je je eigen tent meeneemt, kun je overnachten en krijg je zondagochtend een lekker ontbijtbuffet voorgeschoteld.

Wil je met een of meerdere teams meedoen, bezoek dan www.beachkorfbal.eu. Op deze website vind je alle informatie en kan je je online aanmelden voor het toernooi. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Mocht je nog vragen hebben omtrent het toernooi schroom dan niet ze te stellen! Dit kan het gemakkelijkst door te mailen naar info@beachkorfbal.eu of vul het contactformulier op de website in. De kosten voor deelname aan deze dag zijn als volgt:

– Toernooi per team € 20,00
– Onbeperkt snacken per persoon € 9,00
– Overnachting incl. ontbijtbuffet per persoon € 10,00

Natuurlijk kan de dag niet slagen zonder de hulp van scheidsrechters! We zijn daarom op zoek naar scheidsrechters die het leuk vinden om, verspreid over de dag 7 á 8 wedstrijden te fluiten. Als tegenprestatie ben je de hele dag welkom bij de scheidsrechterstent met een gratis lunch, koffie, frisdrank en een onbeperkt snacken ticket! Ook scheidsrechters kunnen zich via de website aanmelden.

Bijgevoegd vind je een artikel over het Fluks Beachkorfbal 2019. Wij verzoeken je het artikel te laten plaatsen in het clubblad en/of op de website van je vereniging. We hopen je op 29 juni te mogen verwelkomen op het Noordwijkse strand!

Met vriendelijke groet,

Fluks Beachkorfbal