Klaverblad Verzekeringen Pinksterweekend – 7/8/9/10 juni

Beste korfballer, vereniging, bestuurder,
Graag willen we jullie alvast informeren over ons jaarlijkse Klaverblad Verzekeringen Pinksterweekend van 7 t/m 10 juni in Alphen aan den Rijn.

Kamperen, blacklight party, funpark, beachvolleybal, koppelschieten, Feestband Flat-Out, BBQ, silent disco, Pub-Quiz, toernooi met beachkorfbal een clinic Korfbalstars. Kortom: een weekend vol vermaak!!

Een nieuwe commissie betekent een nieuwe flyer; te gebruiken voor jullie socials en website. In de bijlage is deze flyer te bewonderen!

Deze editie hebben we een aangepast programma. Op de toernooi dag (10 juni) hebben wij namelijk een combinatie van Beachkorfbal, veldkorfbal en hebben wij voor de jeugd een clinic van de Korfbalstars!

Er is meer dan alleen het toernooi op de maandag. Ons weekend staat bij velen bekend als een heel weekend vol activiteiten en feesten. Je kunt het gehele weekend bij ons kamperen. Uiteraard ben je zelf volledig vrij te kiezen waaraan je wilt deelnemen.

Het is mogelijk per persoon een passe-partout af te nemen voor €45;

  • Kamperen het hele weekend
  • Entree Feestband Flat-Out
  • Beachvolleybal
  • Koppelschieten
  • BBQ op zondag

Wat nog leuk is om te vermelden is dat dit jaar ons Pinksterweekend samenvalt met het jaarlijkse Zomerspektakel aan het meer in Alphen aan den Rijn (op loopafstand). De artiesten zijn nog niet bekend maar via deze website kun je het programma in de gaten houden; www.zomerspektakelaanhetmeer.nl Vorig jaar waren onder andere Chef Special, Anouk en Di-rect aanwezig. Onze eigen leden combineren namelijk ook het Zomerspektakel met ons Pinksterweekend.

Wij kijken uit naar een enorm gezellig Pinksterweekend in 2019 en hopen jullie graag te mogen ontvangen op ons complex in Alphen aan den Rijn.

Voor vragen over dit weekend of eventuele losse prijzen in dit weekend kun je contact opnemen via dit mailadres; pinkstertoernooi@kvtempo.nl of bel/app/sms naar Petra Kuiper 06-41356143.

Sportieve groet,

Danielle Dekker
Marjolein Vonk
Petra Kuiper

Organisatie KV Tempo