M.B. Krielaart toernooi – 30 mei 2019

Beste korfballiefhebbers,
Traditiegetrouw organiseert GKV/Enomics op Hemelvaardag het M.B. Krielaart toernooi. Het toernooi is elk jaar weer een gezellig toernooi met veel sportiviteit. De perfecte gelegenheid om samen met uw team of vereniging in een sportieve sfeer afscheid te nemen van het korfbalseizoen.

Wij kunnen u alvast laten weten dat op 30 mei 2019, het M.B. Krielaarttoernooi weer zal
plaatsvinden. Hopelijk mogen we u dan weer verwelkomen op ons korfbalcomplex!

Deelname aan het M.B. Krielaart toernooi staat zoals gewoonlijk open voor alle niveaus en leeftijden:
welpen, pupillen, aspiranten, junioren, senioren, recreanten en G teams. Iedereen is welkom! Bij opgave
verzoeken wij u zo nauwkeurig mogelijk het niveau van elk team aan te geven op het formulier. Er zal dan
bij de samenstelling van de poules gestreefd worden naar een indeling waarbij de niveauverschillen zo
klein mogelijk zijn.

Wanneer u met meerdere teams voor ons toernooi inschrijft, verzoeken wij u per 2 teams minimaal één scheidsrechter op te geven. Hun aanwezigheid is uiteraard cruciaal en extra scheidsrechters zijn altijd welkom. Mocht u met één team inschrijven, ook dan verzoeken wij u een scheidsrechter op te geven.

Bijgevoegd in deze mail vindt u het inschrijfformulier voor het toernooi. Wanneer u zich wilt opgeven met uw team of vereniging, vragen wij u het ingevulde formulier te mailen naar het volgende mailadres: mbkrielaarttoernooi@gmail.com. Dit is voor de organisatie belangrijk. Om organisatorische redenen zouden wij graag uw reactie vóór 12 april 2019 in ons bezit willen hebben. Na ontvangst van uw inschrijving krijgt u van ons binnen een week bevestiging.

Uiteraard hopen wij van u een positieve reactie te ontvangen, zodat wij u op Hemelvaartsdag op ons korfbalcomplex kunnen verwelkomen voor een spetterend toernooi!

Met vriendelijke groeten,

Namens de Toernooicommissie van GKV/Enomics,

Marloes Moret