Clubcard

Wat is de Sporting Delta Clubcard?
De Sporting Delta Clubcard is hét betaalmiddel op Sporting Delta. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je voortaan alle horecabestedingen aan de bar afrekenen, hetgeen je snelheid, veiligheid én voordeel geeft.

Clubcard aanvragen
De Clubcard is gratis aan te vragen voor leden en niet-leden via: aanvraag-pasje@sportingdelta.nl

Starten met de Sporting Delta Clubcard
Voor je met de Sporting Delta Clubcard kan betalen, dien je de Clubcard te activeren door deze op te waarderen met een saldo. Dit kun je thuis eenvoudig zelf doen via de website van Sporting Delta. Per e-mail ontvang je daarvoor de benodigde inloggegevens. Je bepaalt zelf welk saldo je op jouw kaart wilt zetten. Dit gebeurt veilig via een i-Deal transactie, waarmee je je geld overmaakt van een privé giro- of bankrekening naar de rekening die aan jouw Sporting Delta Clubcard is gekoppeld. Er komt dus geen geld op de Sporting Delta Clubcard zelf te staan. Mocht je de Clubcard kwijt raken, dan kun je hem blokkeren, waardoor je over het openstaande saldo blijft beschikken. Een nieuwe pas kan dan aangevraagd worden via de mail.

Clubcard opladen
Om je Sporting Delta Clubcard op te laden moet je inloggen op de website van Le Credit Sportif. Door op de link hieronder te klikken wordt je doorgestuurd naar de juiste website.

Klik hier om in te loggen
(Klik na invoer van Inlognaam en Wachtwoord op het woordje ´Login´ om in te loggen)

Na inloggen kun je onder andere:
– je saldo bekijken
– je Sporting Delta Clubpas opladen met iDEAL
– je Sporting Delta Clubpas blokkeren
– je gegevens wijzigen