Jubileumbier

We gaan iets leuks doen bij Sporting Delta. In 2024 bestaat de club 25 jaar. Dat is een gedenkwaardig moment. Tijd om iets speciaals te doen rondom dit jubileum.

Wat gaan we doen? We gaan een eigen jubileumbier brouwen wat luistert naar de naam DELTANAER.

Dankzij een paar enthousiastelingen binnen Sporting Delta is het gelukt om bij Brouwerij De Toekomst in Fijnaart een heerlijk bier te laten brouwen! Het recept van het 7% Tripel bier, verwijzend naar de drie korfbalverenigingen die 25 jaar geleden samen zijn gegaan, is speciaal voor Sporting Delta samengesteld. Wat er precies inzit, houden we nog even geheim.

De minimale afname is 500 liter. Er worden dus ruim 1500 flessen gebotteld en die zullen medio maart beschikbaar komen. We hebben een ‘go’, onder de voorwaarde dat alle kosten die hiermee gepaard gaan, via sponsoring worden terugverdiend. En dat is gelukt!!! Dankzij de bereidwilligheid van Delta-sponsoren, maar ook van sponsoren die ‘iets’ voor de club willen doen, is het bier inmiddels gebrouwen. En daar zijn we mega-trots op.!

DELTANAER zal in de kantine van Sporting Delta verkocht gaan worden. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de club. Zodra de flessen beschikbaar komen, zullen we dat via de site en socials laten weten.

DELTANAER, een unieke smaak met passie gebrouwen.

De Rode Jasjes (Andy, Pim, Patrick en Edwin)