Informatie / sponsor worden

Wij zijn blij met uw interesse voor de mogelijkheden die er zijn om uw naam aan Sporting Delta te verbinden en ons financieel te ondersteunen.

U ondersteunt meer dan korfbal alleen

Sporting Delta is een korfbalvereniging. Maar wij proberen niet alleen relevant te zijn voor onze leden maar ook voor onze omgeving. Uw bijdrage maakt het ons mogelijk om leden en niet-leden aan de Gravensingel te verbinden door sportiviteit of activiteit. U heeft door sponsoring dus een groter bereik dan alleen bij onze leden.

Naamsbekendheid in vele vormen

Wij kunnen uw naamsbekendheid aanbieden in vele vormen. Van een uitgebreid sponsorpakket ter ondersteuning van één van onze teams tot het aanbieden van de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van ons eerste team. Voor iedere financiële bijdrage of ondersteuning in natura komen wij graag met u in contact.

Sponsoring 2018-2019

De komende periode zullen wij de traditionele mogelijkheden van sponsoring evalueren en uitbreiden met een aantal nieuwe mogelijkheden om uw naam te verbinden aan Sporting Delta. Het doel van de sponsorcommissie is om daarbij uw belangen zo optimaal mogelijk te dienen.

Suggesties Sponsorpakket

Als u zelf ideeën heeft voor een vorm van sponsoring dat specifiek aansluit bij uw wensen dan bespreken wij graag met u welke mogelijkheden de sponsorcommissie u kan bieden.

Tips voor een Sponsor

Het kan zijn dat u een potentiële sponsor kent die een bijdrage wil leveren aan de activiteiten van Sporting Delta. Aarzelt u niet en stuur ons een e-mail met de bedrijfsnaam en contactpersoon zodat wij contact kunnen opnemen.

Contact

De leden van de sponsorcommissie zijn Roland Staneke en Jaap van Hoek. U kunt hen bereiken door een mail te sturen naar: sponsoring@sportingdelta.nl

Namens de sponsorcommissie Sporting Delta