Opzeggen actief lidmaatschap

Sporting Delta is er alles aan gelegen om relaties, supporters, vrijwilligers en leden zo lang mogelijk aan zich te binden. Alleen met jou kunnen we onze ambities en doelstellingen waarmaken.

Mocht jij als actief lid nu toch hebben besloten te stoppen met korfballen, dan hopen we in beginsel dat je ervoor kiest om rustend lid te worden. Zo blijf je betrokken bij de vereniging en maak je het mogelijk dat de vereniging voldoende middelen blijft behouden om voor jou en alle anderen leuke en inspirerende activiteiten te organiseren.

Kies je er onverhoopt toch voor om je lidmaatschap op te zeggen dan vinden we dat vervelend maar hebben we er uiteraard begrip voor. Je dient bij het opzeggen rekening te houden met de volgende spelregels‌:

  • Het lidmaatschap kan enkel worden opgezegd aan het einde het korfbalseizoen (deadline is 29 juni 23:59 uur) en
  • Het lidmaatschap kan enkel schriftelijk of via e-mail worden opgezegd

‌Voor het tussentijds opzeggen van je lidmaatschap geldt een opzegtermijn van 3 maanden. Dit betekent dat je na opzeggen nog 3 maanden contributie blijft betalen en dat we van je verwachten dat je opvolging blijft geven aan je al ingeplande vrijwilligerstaken.

Je kan voor het omzetten van je lidmaatschap (van actief naar rustend) of het opzeggen van je lidmaatschap een e-mail sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@sportingdelta.nl).

Voor zowel de mutaties als opzegverzoeken geldt ten allen tijde dat de ledenadministratie je een bevestiging zal sturen als deze zijn verwerkt.