Mutaties

Bij je aanmelding bij Sporting Delta heeft de vereniging diverse persoons-, contact- en financiële gegevens van je ontvangen. Deze hebben we vastgelegd in onze administratie en gebruiken we uiteraard enkel voor noodzakelijke en eerder overeengekomen doeleinden.

Sommige van deze gegevens, zoals je pasfoto, kun je zelf actueel te houden in de KNKV app. Dit kan enkel van 23 juni tot en met 5 september van het jaar of daarna weer in een periode waarin de competitie stil ligt. Het moet bij voorkeur een pasfoto’s zijn of anders een foto waarin je gezicht duidelijk zichtbaar is. De bond hecht veel waarde aan actuele foto’s. We verzoeken je vriendelijk doch dringend opvolging te geven aan deze mogelijkheid.

Voor het wijzigen van andere persoons-, contact- en/of financiële gegevens verzoeken we je vriendelijk een e-mail te sturen naar de ledenadministratie (ledenadministratie@sportingdelta.nl).

Je kunt dit e-mailadres ook gebruiken als je lidmaatschap wilt wijzigen van actief naar rustend/recreant of andersom. Omdat deze wijziging is gekoppeld aan de contributie die je betaald geldt dat deze wijziging altijd vanaf de eerste van de komende maand of op verzoek later zal worden doorgevoerd.