Jan Bongers en Arthur Carolus nieuwe hoofdtrainers van Sporting Delta

0

Met ingang van het volgend seizoen worden Jan Bongers en Arthur Carolus de nieuwe hoofdtrainers van Sporting Delta. Jan is momenteel als interim trainer actief bij HKV Ons Eibernest. Hij wordt bij Sporting Delta weer herenigd met Arthur die na een jaar sabbatical de draad weer oppakt.  Jan en Arthur hebben als twee-eenheid ruime ervaring en hebben samen o.a. de 1e selecties van HKV Ons Eibernest, KCC en AW.DTV onder hun hoede gehad.

Met Jan en Arthur zijn ervaren trainers aangetrokken die de spelers/sters van de 1e selectie op individueel vlak en als groep weer stappen kunnen laten maken.

Het bestuur en de Top-TC zijn zeer verheugd met het vastleggen van Jan en Arhur en wensen hen alvast veel succes.

Het Bestuur

De Toptechnische Commissie