Nieuws vanuit de jeugdcommissie: noodscenario voor C3, D3, D4

0

Langs deze weg bedanken wij alle trainers en coaches die zich dit seizoen weer vrij hebben gemaakt om de kinderen een fijne korfbaltijd te geven. Heel erg fijn dat jullie je willen inzetten voor Sporting Delta! Wij kunnen niet zonder jullie om er een succes van te maken, dus wij waarderen het zeer!

De trainingen zijn weer opgestart en de eerste oefenwedstrijden zijn ook alweer achter de rug. De info hierover kunt u terug vinden op de website.

Zoals al eerder gecommuniceerd zoeken wij nog trainers voor een aantal groepen!

Als noodscenario hebben wij het zo geregeld dat de C3 voorlopig kan meetrainen met de B3 op woensdag van 19:00-20:00 uur.

De D3 en D4 zullen trainen op donderdag van 18:00-19:00 uur onder leiding van Nicole Vermeulen. Let op! Dinsdag is er geen training! Natuurlijk zijn ouders/andere van harte uitgenodigd om een 2e uur in te vullen.

Het afgelopen seizoen hebben wij als Jeugdcommissie hard gewerkt om alle ballen in de lucht te houden qua organisatie. Wij hebben veel geleerd en hopen daar dit seizoen de vruchten van te plukken zodat wij tijd over houden om ons verder te verbeteren.

Helaas gaan wij verder zonder Peterhans. Van zijn jarenlange kennis hebben wij dankbaar gebruik gemaakt en wij bedanken hem langs deze weg voor zijn enorme inzet en positiviteit (ook in tijden van onderbezetting)! Uit het zicht is niet uit het hart, dus wij mogen altijd nog een beroep op hem doen indien nodig.

Gelukkig hebben wij ook al weer een opvolger gevonden en wij zijn verheugd dat Rob Maccolini onze commissie komt ondersteunen!

Groeten namens Esther, Mervyn, Sylvia en Rob