Valent Pensioen Experts teamsponsor B-selectie

0

De sponsorcommissie heeft niet stilgezeten en is blij te kunnen melden dat Valent Pensioen Experts de nieuwe teamsponsor is van de B-selectie. De naam ‘VALENT PENSIOEN EXPERTS’ zal op de (inloop)shirts, pakken en tassen staan èn op een reclamebord langs het veld (zie foto’s).

Jaap van Hoek (tevens Delta-lid en lid sponsorcommissie) heeft het bedrijf Valent in 2012 overgenomen. De onafhankelijke pensioenexpertise gaat echter al terug naar 1994. Als fullservice pensioenconsultant adviseert Valent ondernemingen en adviseurs over pensioenvraagstukken in de breedste zin van het woord.

Valent helpt haar relaties bij het opzetten en begeleiden van regelingen die tot doel hebben om inkomenszekerheid later, voor nabestaanden of bij arbeidsongeschiktheid te bereiken.

Namens Sporting Delta hartelijk dank!