Complete indeling scheidsrechters

0

De indeling van de scheidsrechters voor dit seizoen staat vanaf nu op de website, onder Vrijwilligers > Scheidsrechters.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met het coachen van teams en eigen wedstrijden. Mocht dit echter niet gelukt zijn en/of heb je andere vragen horen wij dit graag.

Verder zijn we niet alleen bezig voor de scheidsrechters op het veld maar ook voor in de zaal. In de zaal hebben we niet alleen scheidsrechters nodig, maar ook mensen die de jurytafel willen bezetten tijdens wedstrijden van de B1, A2 , A1, 2 en 1. De mensen die dit in voorbije jaren gedaan hebben, kunnen op bijscholing op 17 en 19 september van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur bij PKC in Papendrecht. Tevens zoeken wij ook nog nieuwe mensen die dit willen doen. Meld je bij mij aan via de mail of telefonisch.

Mvg,

Brian en Nicole

(0653460607 / bd.v@hotmail.com)